Székesfehérvár, Szlovák utca 3. | Nyitva tartás: H-P 7:00-15:30, Szo-V: Zárva | Vevőszolgálat: +36 70/422-2253

Bemutatkozás

Vállalkozásunk, a Dunafém '95 Kft. – ACÉLÁRUHÁZ és SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT több, mint 25 éve a vas- és acéláru kereskedelem meghatározó szereplője városi és megyei szinten egyaránt.

Székesfehérváron, a Sóstói Ipari Parkban (Szlovák utca 3.) épült acéláru telepünkön a vas- és acél-áruk teljes választéka megtalálható (betonháló, betonacél, nyitott- és zárt-profilok, I-U gerendák, lemezek, csövek, köracélok, laposacélok, kerítésfonatok, saválló anyagok, kovácsoltvas díszek, polikarbonát rendszerek, kapuelemek, saját gyártású kerítés- és díszítőelemek).

Szolgáltatásaink: darabolás (szalagfűrész, lemezolló, CNC plazma-és lángvágógép), fúrás, betonacél hajlítás CNC géppel, kiszállítás (3 db teherautóval) .

Filozófiánk egyik központi eleme a minőségre való törekvés.

Rólunk

Büszkén mondhatjuk, hogy a Dunafém '95 Kft. Fejér megye egyik piacvezető acélkereskedelmi áruháza, mely egy kis családi vállalkozásból nőtte ki magát. Vállalkozásunkat 25 évvel ezelőtt hívta életre az alapítói kör, melynek ma jelenleg Görögné Király Anikó az ügyvezetője.

A cégünk élén néhány esztendeje történt generációváltás lehetőséget adott az alapítók tapasztalatának, bölcsességének és az új vezetők dinamizmusának és a piaci kihívásokra adandó újszerű válaszainak, vállalatirányítási technikák alkalmazásának ötvözésére.

Fő filozófiánk, hogy hatékonyan dolgozni csak csapatban lehet!

Csapatként kell együttműködnünk a döntések meghozatalának előkészítése során, mindenkinek a legjobbat kell kihoznia magából. Ám a döntések meghozatalát követően nincs széthúzás, mindannyiunknak egy irányba kell húznunk vállalkozásunk szekerét.

Csapatunk tagjainak legfontosabb feladata Vásárlóink, Partnereink magas szintű kiszolgálása.

Nem ismerünk lehetetlent!

Vevőszolgálat

 

06 70 422 2253

Nyitva tartás

Hétfőtől-Péntekig: 7:00-15:30*
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
*árukiadás legkésőbb zárás előtt 15 perccel

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy Önnek is elküldhessük acélos tudásanyagunkat.